Over mij

Arina

Mijn naam is Arina Zolotukhina. Ik ben geboren en getogen in Dnipro in het mooie Oekraïne, een land vol cultuur en traditie. Sinds 2019 noem ik Nederland mijn thuis. Hier wil ik een nieuw leven opbouwen, weg van de onrust en economische instabiliteit van mijn geboorteland. Deze reis, hoewel rijk aan beloften, heeft zijn uitdagingen.

De aanpassing aan een nieuwe cultuur en taal was en is nog steeds een aanzienlijke uitdaging. Nederlanders staan bekend om hun directheid, hun liefde voor gezelligheid en hun talent voor talen, maar de taal en cultuur zijn complex en vol nuances. Het Nederlands heeft een charme die mij aantrekt, maar het leren ervan heeft veel tijd en geduld gevergd.

Maak kennis met Zhinka

Mijn grootste uitdaging is waarschijnlijk het bereiken van professioneel succes in een land waar ik oorspronkelijk de taal niet sprak. Dit is echter een uitdaging die ik met vastberadenheid en enthousiasme heb aangenomen. Mijn reis om een beter begrip van de Nederlandse cultuur en taal te krijgen, heeft me alleen maar sterker gemaakt. Het heeft me geleerd om moedig te zijn, om te blijven streven naar mijn doelen en om met optimisme naar de toekomst te kijken.

Maak kennis met Zhinka, wat “vrouw” betekend in het Oekraïens. Ontdek 2 heerlijke producten speciaal voor de (nagel) salon industrie.

Naast mijn parttime baan als assistent accountant heb ik heb een achtergrond in beauty branche. Ik geloof dat mijn unieke perspectief als Oekraïense vrouw kan bijdragen aan de diversiteit en het succes van bedrijven hier. De wereld wordt steeds globaler. Het is belangrijk dat organisaties deze verandering omarmen en leren omgaan met verschillende culturen en perspectieven. Ik ben vastberaden om deze brug te bouwen en om mijn vaardigheden en ervaringen te gebruiken om een positieve impact te maken.

Ik ben een levenslange leerling, altijd nieuwsgierig en klaar om mijn horizon te verbreden. Ik ben gepassioneerd over beauty, culturele diversiteit en taal. Ik hou ervan om te lezen, te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Ik geloof in hard werken, doorzettingsvermogen en de kracht van positiviteit.

Ondanks de uitdagingen ben ik enorm dankbaar voor de kansen die Nederland me heeft gegeven. Deze ervaring heeft me geleerd dat je niet bang moet zijn voor verandering, maar het juist moet omarmen. Het heeft me ook laten zien dat doorzettingsvermogen en het geloof in jezelf de sleutel zijn om succes te behalen.

Groetjes Arina.

Winkelwagen